Black Friday Tarjoukset

Black Friday TarjouksetAlennuskoodit Blackfriday10 ja Blackfriday20.


Weekly planneriin pääset tutustumaan täältä!


Plannerin tilanneelle mukaan tulee 2 kappaletta tarra-arkkeja, Sweet sekä Bright arkit!
Tarra-arkkeihin pääset tutustumaan täältä!
a6 kokoinen mini weekly planner tulee mukaan jokaiseen yli 15 euron tilaukseen. Ei tarvitse koodia kassalla. Mini weekly planneriin pääset tutustumaan täältä!

Huom! Esitetyt tarjoukset koskevat tilauksen arvoa ennen toimituskulua. Mikäli et halua etutuotteita tilaukseesi, ilmoita siitä kohdassa "lisätietoja tilaukseen"
Ihania shoppailu hetkiä ja kiitos kun tuet pienyrittäjää! 
24.11.2022 — Ihana Arkki
Ihana Arkki verkkokaupan avajaiset!

Ihana Arkki verkkokaupan avajaiset!

Tervetuloa ihana Arkin verkkokauppaan! ♡

Ihana Arkki sai alkunsa rakkaudesta erilaisiin paperisiin arjen apuvälineisiin sekä muihin paperituotteisiin. Kun huomasin asioiden suunnittelun ja ylöskirjoittamisen voiman olen siitä lähtien ollut ahkera to do -listojen täyttäjä. Idea lähteä luomaan omia tuotteita sai alkunsa siitä kun eräs ilta tein tuttuun tapaan erilaisia suunnittelu listoja itselleni avuksi arkeen. Mieleeni pälkähti ajatus että olisi ihanaa jos voisin paperituotteideni avulla helpottaa myös muiden arkea! Pian tämän jälkeen aloin suunnittelemaan ensimmäistä päivittäistä suunnittelukalenteria, Love your day Daily planneria, jonka valmistuttua lähdin sen rinnalle rakentamaan myös muita ihania tuotteita. Näin tämä pieni yritykseni sai alkunsa ja nyt verkkokauppa on julkaistu! Toivottavasti viihdyt kaupassani ♡

Jos sinulle herää jotain kysyttävää voit ottaa yhteyttä Ihana Arkin someissa taikka sähköpostilla ihanaarkki@gmail.com !

05.09.2021 — Ihana Arkki